Siirry suoraan sisältöön

TECcare® PROTECT

TECcare Protect

TECcare® PROTECT -sarja on vesipohjainen käsien ja ihon desinfiointiaine, joka on kehitetty hellästi kosteutamaan käsien ihoa

TECcare® PROTECT on erittäin käyttäjäystävällinen puhdistus- ja desinfiointiaine, joka tehoaa bakteereihin, viruksiin ja sieniin. Laajat ja vaativat laboratoriokokeet osoittavat TECcare® PROTECT:n tuhoavan vähintään 99,9% bakteereista ja viruksista alle minuutissa.

TECcare® PROTECT -sarja on käyttäjäystävällinen ja alkoholiton

TECcare® PROTECT on alkoholiton, joten se ei ole ärsyttävä, myrkyllinen tai palava. TECcare® PROTECT -tuotteissa ei ole lisättyjä pehmentäviä aineita tai hajusteita, iho jää pehmeäksi ja sileäksi ilman jäämiä, tahmeutta tai hajua. Tuote on saanut parhaan mahdollisen arvosanan dermatologisessa testissä.

Tutustu TECcare® PROTECT:n tuotekorttiin tästä

COVID-19: PROTECT -tuotesarja on läpäissyt virallisen standardin SARS-CoV-2-virusta vastaan likainen ympäristö -olosuhteissa. TECcare® PROTECT torjuu siis koronaviruksen leviämistä.

Lue lisää tutkimustuloksia tästä