Siirry suoraan sisältöön

Uusi TECcare-tuote: R-FOAM

R-FOAM on uusi tuote viemäriputkien, suihkujen ja saniteettikalusteiden korkealaatuiseen desinfiointiin ja puhdistukseen. Terveydenhuollon toimitiloissa, esimerkiksi sairaaloissa, pidetään hyvin tarkkaa huolta siitä, että kaikki laitteet ja pinnat, saniteettikalusteet mukaanlukien, pidetään erittäin puhtaana. Näiden näkyvillä olevien pintojen lisäksi käsinpesualtaiden ja suihkujen viemärit todetaan usein tartuntalähteiksi. Tämä ei ole lainkaan yllättävää ajatellen sitä, että WC-istuimen tai pesualtaan hajulukko ovat ainoat suojat viemäreissä majailevia vaarallisiakin patogeenejä vastaan. Hajulukot ovat varsinaisia kasvualustoja bakteereille ja sienille, jotka usein kiinnittyvät pintoihin paksuna, limaisena biofilminä viihtyen erinomaisesti näissä kosteissa ja lämpimissä olosuhteissa levittäen mikrobeja uusille pinnoille uusiin ympäristöihin.

Ratkaisu biofilmivapaisiin viemäreihin:

Vaikka biofilmien muodostuminen pinnoille ymmärretään hyvin, niiden muodostumisen ennaltaehkäisy samoin kuin jo syntyneiden biofilmien hajottaminen on merkittävä ongelma. Perinteiset desinfiointiaineet ovat tehottomia, koska ne eivät pysty hajottamaan mikrobeja suojaavaa biofilmirakennetta. Kontaminoituneiden saniteettikalusteiden osien vaihto taas ei ole käytännöllistä eikä taloudellista. Tämän ongelman ratkaisuun TECcare® on kehittänyt TECcare R-FOAM-desinfiointisarjan, joka tutkitusti tuhoaa biofilmiä ja desinfioi viemärit, suihkut ja saniteettikalusteet.

Tutustu tuotekorttiin tästä.