Siirry suoraan sisältöön

22.11.2022 Tutkimus: Bakteerien aiheuttamat infektiot maailman toiseksi yleisin kuolinsyy

”Bakteerien aiheuttamiin infektioihin kuoli kyseisenä vuonna noin 7,7 miljoonaa ihmistä eli noin joka kahdeksas vuonna 2019 kuolleesta. Tutkimuksessa tarkkaillusta 33 bakteerista viisi (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae ja Pseudomonas aeruginosa) aiheutti yli puolet kuolemantapauksista.”

Kaikki TECcare-tuotteet ovat näihin bakteereihin tutkitusti erittäin tehokkaita. Jopa alkoholiton vaahtoava käsihuuhde TECcare Protect on tutkittu näihin suoraan iholla 15sekunnin vaikutusajalla ja saavutti tulokseksi yli 5log kaikille näille bakteereille. TECcare pintadesinfiointiaineet ovat tietysti vielä tehokkaampia, joten käyttämällä TECcare-tuotteita voidaan vähentää bakteerien aiheuttamia sairastumisia- jopa kuolemia.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009217453.html