Siirry suoraan sisältöön

Turvallisuus

Käsihuuhteet

Käsihuuhteita käytetään nyt enemmän kuin koskaan. Olisi kuitenkin hyvä miettiä minkälaisia käytettävät huuhteet ovat. Tehoaako tuote mikrobeihin iholla, vai onko sen teho tutkittu ainoastaan laboratoriossa tuubissa? Iho on kuitenkin yksi vaikeimmista paikoista desinfioida, on ihorasvaa, kuollutta ihosolukkoa, hikeä, arpia, syyliä, karvoja yms. Tuubissa tehoava tuote ei välttämättä ole paras iholle. Tuotteelta kannattaakin vaatia laadukkaita ihotestejä todistamaan, että tuote tehoaa myös iholla, eikä vaan tuubissa. Toki olisi hyvä myös, että käyttämäsi tuote soveltuisi iholle. Onko sinulla tehokkain ja turvallisin tuote käytössä?

TECcare Protect tehoaa tutkitusti iholla nopeasti erilaisiin tartunnanaiheuttajiin. Mikrobinen teho myös COVID-19 (SARS-CoV-2:n). Dermatologisesti tutkittu – herkällä iholla ärsyttämätön. Allergiatunnus Suomessa.

TECcare Protect tehoaa likainen ympäristö olosuhteissa COVID-19 (SARS-CoV-2:n). Paras vaihtoehto jos käsiä ei pääse pesemään juuri ennen käsihuuhteen käyttöä.

Pintadesinfiointiaineet

Nykyään käytetään yhä enemmän erilaisia pintadesiaineita. Mitä niiltä tulisi vaatia ja miten ne toimivat? Miten voi erotella mitkä tehoavat ja mitkä ovat turvallisia? Yleisesti perinteiset desinfiointiaineet ovat myrkyllisiä, syövyttäviä, voimakkaita happoja/emäksiä tai voimakkaasti hapettavia. Ne rikkovat pintoja, haihtuvat haitallisina kemikaaleina hengitysilmaan, jäävät jääminä pinnoille, ja teho perustuu voimakkaaseen mikrobin solun rikkovaan vaikutukseen. Onneksi tässäkin on kehitystä tapahtunut ja TECcare teknologia on erilainen ratkaisu.

TECcare Control on itiötehoinen, pH neutraali, vesipohjainen, dermatologisesti tutkittu herkälle iholle ärsyttämättömäksi ja saanut Allergiatunnuksen Suomessa. Mikrobinen teho orgaanisen lian kanssa eli pesu ja puhdistus yhdellä käsittelyllä.

TECcare Control on tutkitusti COVID-19 tehokas, likainen ympäristö olosuhteissa ja virallisella EPA (Environmental Protection Agency, USA) luokiteltu COVID-19.

Onko Teidän nykyinen tuote paras mahdollinen?