Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

TECcare® välittää sinusta ja yhteisestä ympäristöstämme

TECcare® valmistaa maailmanluokan antimikrobisia puhdistus- ja desinfiointiaineita kehittyneen kemian avulla, joka läpäisee kaikki tehokkuustestit ja pysyy samalla turvallisena sekä käyttäjilleen että ympäristölle.

TECcare® käyttää kehittämäänsä patentoitua adjuvanttia tehostaakseen erittäin alhaisia ​​kemikaalimääriä, mikä tekee niistä tehokkaan, nopeasti vaikuttavan, pitkävaikutteisen ja ympäristöturvallisen puhdistus- ja desinfiointiaineen.

Kaikki TECcare® -teknologian avulla valmistetut tuotteet on testattu ja todettu myrkyttömiksi, ärsyttämättömiksi, syövyttämättömiksi sekä käyttäjilleen, ympäristölle ja elintarvikkeille turvallisiksi antimikrobisiksi tuotteiksi.

Käyttötarkoitukset

Ainutlaatuiset antimikrobiset teknologiamme tarjoavat kilpailuetua puhdistukseen ja desinfiointiin kaikilla käyttöalueilla. TECcare® -tuotteet on sopivat mihin tahansa sovellusympäristöön, mukaan lukien:

· Maatalous

· Ateriapalvelut / Ruoanvalmistus

· Kotitalous (siivous- ja lemmikit)

· Koulutus

· Terveydenhuolto

· Hotellit

· Pesula

· Petrokemikaalit

· Farmaseuttiset

· Matkailu (junat, lentokoneet, risteilyt)

· Tietää

· Vesijärjestelmät / vedenkäsittely

Räätälöity sinun tarpeisiisi

Huippumodernissa tuotantolaitoksessamme TECcare® pystyy valmistamaan antimikrobisia ratkaisuja määrinä, jotka vastaavat erityisiä tuotantotarpeitasi.

Lisää tietoa TECcare® -tuotteista: www.teccare.com

Kimmoisa Oy

Kimmoisa Oy on hyväksytty ja virallinen TECcare Group LTD (TECcare®) maahantuoja ja jakelija Suomessa.

Kimmo Lahti, toimitusjohtaja

Puhelin:+358 50 422 6344