Siirry suoraan sisältöön
Puhtaampi planeetta TECcare tuotteilla

Tavoitteena puhtaampi planeetta: Puhdistusaineiden tulevaisuus on täällä nyt

TECcaren valikoimasta löytyy nyt täysin biohajoava yleispuhdistusaine kaikille pinnoille. Tuote puhdistaa neutraalissa pH:ssa ja hajoittaa öljyroiskeet, rasvaöljyä ja rasvaa (FOG), lipidejä ja kuivuneet eritetahrat. Se tekee kaiken tämän turvallisesti, ympäristöä vahingoittamatta. Puhdistusaineiden tulevaisuus on täällä!

Mitä riskejä liittyy puhdistusaineisiin?

Tiesitkö, että suurin osa puhdistusaineista sisältää enemmän kemikaaleja kuin olisi tarpeellista? Puhdistusaineen tarkoituksena on irroittaa lika, jonka takia puhdistusaineissa ei tarvita suuria kemikaalipitoisuuksia. Ylimääräiset kemikaalit nimittäin tekevät puhdistusaineista haitallisia sekä käyttäjilleen että ympäristölle. 

Yleispuhdistukseen liittyviä riskejä ovat haitallisten aineosien käyttö ja liikakäyttö, jotka voivat aiheuttaa käyttäjille aiheutuvien haittavaikutusten lisäksi myös ympäristöön tai pintohin liittyviä vaurioita. Puhdistustuotteissa yleisesti käytettyjen haitallisten kemikaalien höyryjen hengittäminen voi aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä ja muita terveysongelmia kuten iho-ongelmia. Useiden puhdistustuotteiden tehoaineet, eli pinta-aktiiviaineet, ovat käytännössä yleensä aina öljypohjaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka tuotetta mainostetaan vihreänä tai biohajoavana, tehoaine sisältää silti myrkyllistä tensidiä. Tensidit ovat haitallisia niin ihmisille, eläimille kuin ilmastolle.

Puhdistusaineiden lisäksi jotkut desinfiointiaineista voivat olla myrkyllisiä käyttäjille ja vesieliöille (jos tuotetta käytetään vesistöjen lähellä). Tiivistettynä, kasvista valmistettujen puhdistus- ja desinfiointiaineiden käyttö auttaa vähentämään kemikaalipohjaisiin tuotteisiin liittyviä riskejä; ne ovat käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä, biohajoavia ja voivat auttaa vähentämään syntyvän jätteen määrää. Palaamme kuitenkin desinfiointiaineisiin hieman myöhemmin!

Nämä tekevät puhdistuotteesta turvallisen ja ympäristön kannalta hyvän 

Puhdistusaineen tulee olla turvallinen ja ympäristölle hyvä. Riskejä välttääkseen hyvän puhdistusaineen tulee sisältää luonnollisia ainesosia, jotka eivät ole haitallisia ihmisille ja ympäristölle. 

Tiesitkö että harva puhdistusaine on 100% biohajoavaa, vaikka niin väitettäisiinkin? Vaikka tuotetta markkinoitaisiin biohajoavana, niin harvoin tuote on täysin sellainen, sillä yleensä tuotteissa on siivousaineiden tehoaineina öljypohjaisia tensidejä. Tällaisten tuotteiden käyttö lisää tuhoaa ympäristöä, edistää ilmastonmuutosta ja kuormittaa päästöillä planeettaa, kuten ylempänä jo mainitaan.

Jos puhdistusaine tai desinfiointiaine ei ole biohajoava, se ei hajoa ajan myötä luonnollisiksi ainesosiksi, kuten vedeksi ja hiilidioksidiksi, vaan jää ympäristöön. Tämä voi johtaa saastumiseen ja sillä voi olla kielteisiä vaikutuksia ympäristöön.

TECcare® ECO-DET on turvallinen, täysin biohajoava ja pH-neutraali yleispuhdistuaine kaikille pinnoille

TECcaren uusi ECO-DET -sarja on mullistanut pesuaineiden markkinan ja tuonut sen nykypäivään. ECO-DET on 100% biohajoava yleispuhdistusaine, jonka tehoaine on valmistettu kasveista, jonka takia se ei biokerry ympäristöön tai pinnoille. Tuotteessa ole esiinny VOC-yhdisteitä (eli haihtu­via yhdisteitä, eli kemikaaleja jotka haihtuu ilmaan tuotetta käyttäessä ja altistaa käyttäjiä ja ympäristöä), mikä tarkoittaa, että ympäristövaiku­tuksia ei ole! 

TECcaren® uusi tuotesarja ECO-DET on suunniteltu korvaamaan ja vähentämään liuottimien ja muiden luokiteltujen kemikaalien yleistä käyttöä päivittäisessä siivouksessa, joita yleensä käytetään päivittäisessä siivouksessa ja jotka ovat mah­dollisesti haitallisia henkilökunnalle ja ympäristölle. ECO-DET on kasvista tehty pesu- ja rasvanpoiston tehoaine ja parasta mitä on tarjolla. 

Koska orgaaniset kerrostumat nesteytyvät, epämiellyttävien hajujen muodostuminen estyy suurelta osin. ECO-DET:iä voidaan käyttää korkeissa lämpötiloissa puhdistukseen syttymättömien ominaisuuksiensa vuoksi.

TECcare® ECO-DET on ensimmäinen yleispesuaine on joka on täysin hiilineutraali

TECcare® ECO-DET on erittäin tehokas teollisuuslaatuinen puhdistusneste, joka on aidosti ympäristöystävällinen. Sen lisäksi, että tämä mullistava tuote ei muodosta myrkyllisiä sivutuotteita puhdistus- ja dekontaminaatioprosessin aikana, TECcare® ECO-DET on ensimmäinen yleispesuaine on joka on täysin hiilineutraali.

ECO-DET on vihreä korvike laajalle valikoimalle teollisuuden puhdistus- ja dekontaminaatiotuotteissa yleisesti käytettyjä aineita, ja vaarallisten ainesosien tai muiden ympäristölle haitallisten aineiden puuttuminen poistaa vahingossa tapahtuvista roiskeista aiheutuvat saastumisongelmat.

TECcare® ECO-DET:n käyttötarkoitukset: 

  • Lattian puhdistus
  • Alhainen vaahtoutuminen kuivausrumpuissa
  • Maton puhdistus
  • Turvallinen luonnonkiville ja laatoille
  • Parantaa liukastumisenkestävyyttä
  • Lasi, peilit, ruostumaton teräs
  • Catering pinnat
  • Rasvanpoistoaine työtasoille, liesille, keittiökoneille
  • Tarranpoistoaine
  • Pesutilat – kaikki pinnat

Tutustu TECcare® ECO-DET:n tuotekorttiin tästä

TECcare® ECO-DET on myös saatavilla myös biokompostoitava puhdistuspyyhkeenä.

Tutustu TECcare® Effacen tuotekorttiin tästä

Kimmoisa Oy on hyväksytty ja virallinen TECcare Group LTD (TECcare®) maahantuoja ja jakelija Suomessa, jolla on vuosien kokemus ratkaisumyynnistä. Onko sinulla kysymys liittyen TECcare® -tuotteisiin tai haluatko tehdä tilauksen? Kimmoisa Oy:n TECcare -tuoteosaaminen hankittu suoraan valmistajalta. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai yhteydenottolomakkeen kautta!