Siirry suoraan sisältöön

TECcare® R-FOAM

TECcare R-FOAM
TECcare R-Foam

Käsienpesualtaiden, viemäriputkien, suihkujen ja saniteettikalusteiden tehokkaaseen ja turvalliseen desinfiointiin ja puhdistukseen

Terveydenhuollon toimitiloissa, kuten sairaaloissa, on pidettävä hyvin tarkkaa huolta siitä, että laitteet, saniteettikalusteet ja pinnat pysyvät puhtaina. Näkyvillä olevien pintojen lisäksi myös käsinpesualtaiden ja suihkujen viemärit todetaan usein tartuntalähteiksi.

Tässä tilanteessa näkymättömille pinnoilla muodostuu kasvualustoja bakteereille ja sienille. Nämä kiinnittyvät pintoihin paksuna, limaisena biofilminä (kansankielellä ”hajulukkona”), joka viihtyy erinomaisesti näissä kosteissa ja lämpimissä olosuhteissa levittäen mikrobeja uusille pinnoille uusiin ympäristöin. Tämän takia myös näkymättömien pintojen desinfiointi on elintärkeää!

R-Foam on tehokkain ja turvallisin ratkaisu biofilmivapaisiin viemäreihin

Biofilmien muodostumisen ennaltaehkäisy, samoin kuin jo syntyneiden biofilmien hajottaminen, on haastavaa. Biofilmiä ei saa perinteisillä desinfiointiaineilla poistettua ja siksi biofilmi saa rauhassa levittää pöpöjä ympärilleen, joka sairastuttaa ja voi pahimmassa tapauksessa olla kohtalokas. Kontaminoituneiden saniteettikalusteiden osien vaihtokaan ei ole käytännöllistä eikä taloudellisesti järkevää. Perinteiset desinfiointiaineet ovat tehottomia, koska ne eivät hajota mikrobeja suojaavaa biofilmirakennetta.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi TECcare® on kehittänyt TECcare® R-FOAM -desinfiointisarjan, joka tutkitusti tuhoaa biofilmiä ja desinfioi viemärit, suihkut ja saniteettikalusteet tehokkaasti ja turvallisesti.

TECcare R-FOAM® viemärin desinfiointisarjaa voidaan käyttää sekä viemäriputkien syväpuhdistukseen että tavanomaiseen rutiinipuhdistukseen.

Tutustu TECcare® R-FOAM -desinfiointisarjan tuotekorttiin tästä.