Siirry suoraan sisältöön

TECcare® R-FOAM

TECcare R-FOAM

TECcare R-FOAM® on viemärin desinfiointisarja, joka soveltuu käsienpesualtaiden, viemäriputkien, suihkujen ja saniteettikalusteiden tehokkaaseen ja turvalliseen desinfiointiin ja puhdistukseen.

Terveydenhuollon toimitiloissa, kuten sairaaloissa on pidettävä hyvin tarkkaa huolta siitä, että laitteet, saniteettikalusteet ja pinnat pysyvät puhtaina. Näkyvien pintojen lisäksi myös käsinpesualtaiden ja suihkujen viemärit vaativat säännöllistä puhdistusta, sillä ne todetaan usein tartuntalähteiksi. Näkymättömien pintojen pinnoille muodostuu helposti kasvualustoja bakteereille ja sienille, jotka kiinnittyvät lavuaareihin tai viemäreihin limaisena biofilminä. Biofilmit viihtyy erinomaisesti kosteissa ja lämpimissä olosuhteissa ja levittävät mikrobeja uusiin ympäristöhin. Tämän takia näkymättömien pintojen desinfiointi on elintärkeää.

TECcare R-FOAM on turvallisin ja tehokkain ratkaisu biofilmivapaisiin viemäreihin.

Biofilmien muodostumisen ennaltaehkäisy, samoin kuin jo syntyneiden biofilmien hajottaminen, on haastavaa. Perinteiset desinfiointiaineet ovat tehottomia, koska ne eivät hajota mikrobeja suojaavaa biofilmirakennetta. Kun biofilmistä ei perinteisillä desinfiointiaineilla päästä eroon, saa biofilmi rauhassa levittää uusia bakteereja ympärilleen. Bakteerit sairastuttavat ja sairaustuminen voi pahimmassa tapauksessa olla kohtalokas. Kontaminoituneiden saniteettikalusteiden osien vaihto ei ole käytännöllistä, eikä taloudellisesti järkevää. Lue lisää CDC:n tutkimuksesta.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi TECcare on kehittänyt TECcare R-FOAM -desinfiointisarjan, joka tutkitusti tuhoaa biofilmiä ja desinfioi viemärit, suihkut ja saniteettikalusteet turvallisesti ja tehokkaasti.

TECcare R-FOAM viemärin desinfiointisarjaa voidaan käyttää, sekä viemäriputkien syväpuhdistukseen, että tavanomaiseen rutiinipuhdistukseen.

Tutustu TECcare R-FOAM -desinfiointisarjan tuotekorttiin tästä

R-FOAM:in käyttöohjeet